Vi var 3 ivrige slægtsforskere som startede denne slægtsside for over 10 år siden. Vi har fået indsamlet og lavet et imponerende værk over slægten Løgstrup. I øjeblikket er der kun René som arbejder aktivt på slægten af forskellige årsager.

 Vores ordsprog var, i samlet flok har vi større mulighed for at kunne uddybe og efterforske slægten bedre og med intern opdeling af den store opgave håber vi på at komme endnu længere.

Ved et lille tryk på billedet af René, vil der være mulighed at sende en e-mail direkte, eller du er velkommen til at ringe for at høre nærmere for at få svar på dine spørgsmål.
René Skou Larsen
Minervavej 28 - 8450 Hammel
Tlf. +45 86 96 05 05
Claus Løgstrup Poulsen
 
Jannick Kjær


Vil du med på sponsorsiden?
Statistik er en meget sjov ting, hvis man forstår at udnytte den.
Måske skal man annoncere, måske skal vi dele bagrudestreamer ud eller noget helt tredie.
Ved et lille tryk på en af knapperne nedenunder vil det være muligt for dig at hjælpe os et lille stykke på vej.
Bemærk: Din stemme IKKE bliver registreret med navn, adresse o.s.v. det er KUN teksten i kassen som bliver sendt til os.
Hvornår mon der kommer et brev til mig?
 

René arbejder på højtryk med at få så meget materiale til siderne færdigt så hurtigt som muligt, men noget af det indsamlede materiale kræver en lidt længere bearbejdsningstid end så meget andet.
Har vi fået indtastet urigtige oplysninger eller du lige står og brænder for at komme af med en historie eller andet, så kontakt mig endelig, jeg er altid klar til en snak.
Samtidig vil Claus og Jannik og René sige en stor tak til alle som har hjulpet til med historier og billeder til dette projekt.